MASAŽE
Masaža hrbta
Hrbtenica je naša osrednja os, vzdržuje našo pokončno držo. Da to nalogo lahko najbolje opravlja, mora ostati gibljiva, prožna in pretočna. Z masažo hrbta poskrbim, da je tkivo okrog hrbtenice sproščeno, brez nepotrebnih napetosti in zakrčenosti, ter da je zagotovljen dotok kisika v, ter odvod odrabljenih snovi iz vsake celice. Masažo izvajam z oljem na masažnem stolu ali mizi.
Masaža telesa
Je kombinacija klasične masaže in drugih tehnik. Izvajam jo z oljem na masažni mizi. Na fizičnem nivoju sprošča mišice, pospešuje krvni obtok, odvaja odpadne snovi iz telesa ter pomirja živčni sistem. Ima številne druge učinke kot so transformacija zastalih čustev, odpiranje komunikacije s svojim telesom, odklepanje kapacitet. Masažo izvajam intuitivno z energijsko podporo.
Masaža stopal
Na vzhodu je splošno sprejeto, da so na stopalu refleksne cone, ki ustrezajo organom in masažo stopal uporabljajo v terapevtske namene. Ob moji masaži se stopala sprostijo, občutek sproščenosti se razširi po celem telesu. Pospeši se cirkulacija v stopalih, ki so zaradi oddaljenosti od srca večkrat slabo prekrvavljena - pogosto so hladna ali zatekla. Po masaži bo vaš korak sproščen in lahkoten.