ZA PODJETJA
Joga in pilates
Si v vašem podjetju želite organizirati razgibavanje in sprostitev za svoje zaposlene? Za vas lahko organiziramo enkratno delavnico ali redni tečaj joge ali pilatesa. Ure lahko potekajo pri vas v podjetju ali v naši dvorani na Dolgem mostu. Vadbo oblikujemo glede na potrebe in želje vas in vaših zaposlenih.
Protistresne delavnice
Si želite, da so vaši zaposleni manj pod stresom? Za vas lahko organiziramo delavnice, na katerih se naučijo tehnik za obvladovanje stresa. Oblikujemo jih glede na vaše želje in potrebe. Delavnice so sestavljene iz dveh delov - teoretični, v katerem ozavestimo kaj je stres, kdaj nastopi, na katere dejavnike moramo biti pozorni. V praktičnem delu, pa si pogledamo načine, kako se izogniti stresu oz. kako se soočiti s stresnimi situacijami z več lahkotnosti.
Masaža hrbta
Za vaše zaposlene lahko organiziramo 15-20 min masaže hrbta na posebnem masažnem stolu prek obleke. Masaže razbremenjujejo posledice dolgotrajnega sedenja, tako vaši zaposleni ne trpijo zaradi bolečin v hrbtu in ramenih. Masaža deluje razbremenilno in protistresno, kar pripomore k večji funkcionalnosti celotnega kolektiva.